Wil jij ook wel eens weten hoe het voelt om muziek op te nemen in een echte opnamestudio? Bij River Studios kan het!

Onze professionele opnamestudio ligt langs de rivier de Ourthe in het hart van de prachtige Belgische Ardennen en is gemakkelijk te bereiken voor het maken van je eigen opnames, of je nu op vakantie bent of in de buurt woont.
Je hoeft geen pro te zijn, sterker nog, je hoeft helemaal geen ervaring te hebben. Kom langs, kies de achtergrondmuziek van je favoriete band uit onze databank, en neem je nummer(s) op.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Geen probleem, River Studios heeft toegang tot verschillende onlinemuziekbibliotheken, zodat we in een oogwenk alles wat je wilt kunnen downloaden. Beter nog: selecteer je nummer(s) al wanneer je reserveert en oefen alvast thuis of in de wagen, voor een nog beter resultaat!

Opgenomen in een professionele geluidsstudio met digitale meersporenapparatuur.

De kortste opnamesessies (één nummer) duren ongeveer anderhalf uur. Wij zorgen steeds voor een hapje en een drankje. Antony heeft jarenlange ervaring in de sector om je te helpen bij de productie van een professioneel klinkende demo, gewoon voor de lol of als onderdeel van je portfolio.
Maak je geen zorgen, voor de opname begint, krijg je ruim de tijd om te oefenen. Met een beetje hulp zing je als een nachtegaal!
Breng je vrienden mee: misschien willen ze samen met jou iets inzingen, hun eigen ding doen of met eigen ogen zien hoe jij het er vanaf brengt.
River Studios is open tijdens de kantooruren. Je kunt echter ook wat later langskomen na een heerlijke dag in de prachtige omgeving en in ongeveer anderhalf uur een nummer naar keuze opnemen (of wat langer voor meerdere nummers).
Het enige wat jij en je vrienden hoeven mee te brengen is jullie goed humeur!

Laat video-opnames maken van je dag bij River Studios

Voor een kleine extra vergoeding maken wij (of je vrienden) videobeelden terwijl jij je favoriete nummer inzingt. De zang zal later als professionele opname toegevoegd worden aan je video, voor een resultaat van topkwaliteit!

Voor bezoekers die geen opnamen maken vragen we een vaste vergoeding.

This post is also available in: Engels, Frans

Copyright © 2018 popfactor.be

CSS Template By RamblingSoul | WordPress Theme by Theme Lab and Best Hosting.